Sisteme de ventilatie si filtrare

Proiectarea si dimensionarea sistemelor de ventilatie se va realiza in urma determinarii destinatiei constructiei, a activitatii care urmeaza a fi desfasurata. Alegerea sistemului de ventilatie corespunzator constructiilor industriale asigura conditii optime de confort termic cu consum redus de energie.

Instalarea sistemului de ventilatie – prin experienta de peste 18 ani in domeniu, echipa de tehnicieni Cooling Power, certificati TUV, asigura buna desfasurare a serviciilor de montaj a instalatiilor de ventilatie/climatizare pentru spatii de depozite logistice si toata gama de cladiri industriale. Instalam intreaga paleta de echipamente de ventilatie (duct-uri,chillere,statii de tratare a aerului,perdele de aer , hote industriale , alte echipamente pentru tartare a aerului in cladiri industriale) .

Mentenanta si service – asiguram buna functionare a sistemelor de ventilatie pe perioada garantiei si post garantiei echipamentelor instalate. Ne deplasam in cel mai scurt timp cu echipa de tehnicieni pentru a verifica sistemele de ventilatie si a remedia orice defectiune.