Sisteme frigorifice industriale

Proiectarea si dimensionarea sistemelor frigorifice industrial – se va realiza in urma determinarii destinatiei constructiei, a activitatii care urmeaza a fi desfasurata. Alegerea agentului frigorific, in principal amoniacul, dimensionarea puterii frigorifice instalate in functie de necesitatea fiecarei aplicatii . Dimensionarea sistemului de tevi prin care circula agentul frigorific.

Instalarea sistemului frigorific – prin experienta de peste 18 ani in domeniu, echipa de tehnicieni Cooling Power, certificati Tuv, asigura buna desfasurare a serviciilor de montaj a instalatiilor frigorifice pentru spatii de depozite logistice,fabrici de procesare si toata gama de cladiri industriale. Instalam intreaga paleta de echipamente frigorifice si executam toata gama de lucrari de lacatuserie si suduri pentru suportii componentelor frigorifice si traseelor de tevi , precum si lucrarile de izolare termica a acestora.

Mentenanta si service – asiguram buna functionare a sistemelor frigorifice pe perioada garantiei si post garantiei echipamentelor instalate. Ne deplasam in cel mai scurt timp cu echipa de tehnicieni pentru a verifica sistemele frigorifice si a remedia orice defectiune.